Kunsten at lave den perfekte pizza er blevet forfinet gennem århundreder. Det kræver håndelag, viden og selvfølgelig råvarer i absolut topklasse.
Hos os giver vi pizzaerne tid. Det gør vi så de på ganske få minutter kan blive helt perfekte i vores glohede stenovn, der selvfølgelig er brændefyret – og som i øvrigt roterer for at fordele varmen helt rigtigt.
Vores dej er lavet af fem forskellige slags mel, så den bliver ekstra elastisk. Vi hæver den langsomt natten over med kun ganske lidt gær. Og vi lader den hvile koldt i 48 timer. Dermed får du en tynd, sprød bund, der understøtter smagen af fyldet perfekt.
Vi er stolte af at servere pizzaer lavet med omhu og de bedste råvarer – både fra Italien og Danmark. For uden de allerbedste råvarer fungerer noget så enkelt som en pizza ikke.
Vi går ikke på kompromis eller tager hurtige genveje. Vi køber hele italienske pølser, som vi selv skærer ud – blandt andet fra et lille, anerkendt italiensk slagtehus. Vi laver kødbollerne fra autentiske italienske salsiccia-pølser. Og vi bruger naturligvis ægte parmigiano reggiano, lagret i 12 eller 24 måneder, når der skal parmesan til.
Hos Pizze Dei Fratelli værner vi både om miljø og fødevaresikkerhed – også når det gælder emballage.
Derfor er vores pizzabakker fremstillet uden brug af kemikalier og er ublegede. Det er bedst for miljøet, og bakkerne afgiver ikke skadelige stoffer til pizzaen.
Vi forsøger så vidt muligt også at undgå plastikposer. Derfor tilbyder vi vores kunder særlige papirsposer, du kan folde om pizzabakken. De er tilmed gode til at holde pizzaen varm.
Poserne er ligeledes fremstillet uden kemikalier og kan bruges som spiseunderlag, fx hvis du køber en sandwich til at tage med på farten.
Du kan læse mere om skadelige stoffer i vores hverdag her: https://www.dr.dk/nyheder/viden/kroppen/giftige-stoffer-i-regntoej-og-bagepapir-koster-hundredvis-af-liv-i-norden